Rugaciune catre Sfanta Marta

Information in EnglishE-mail web master

Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de Marţi avand o lumanare sfinţita aprinsa. Rugaciunea este atat de puternică, incăt inainte de a o termina, se va primi lucrul cerut, orcat de greu ar parea.

O Sfanta Marta, tu minunata, eu caut adăpost in ajutorul tău, eu ma incred total in tine, ca ma ajuţi in nevoile mele, şi ca vei fi alaturi de mine in toate incercarile. Ca mulţumire, iţi promit sa trimit mai departe această rugăciune.
Te implor umil măngăie-mă in grijile mele şi in greutaţi. Pentru marea bucurie ce ţi-a umplut inima, cand l-ai primit acasa in Bethania pe Mantuitorul lumii, te implor, pentru mine si familia mea, ca noi sa-l pastram pe D-zeu in inima noastră, şi astfel sa obţinem posibilitatea mantuirii faţa de toate grijile ce ma apasă in prezent ...(Spui dorinţa), Te implor sa-mi dai ajutor in nevoi, sa inving greutatile asa cum Tu l-ai invins pe necuratul pana s-a aflat la picioarele tate.
Sfanta Marta in mainile tale ma las cu totul, ca tu ştii să mă călăuzeşti şi sa ma indrumi pentru
(Spui dorinţa, apoi "Tatăl Nostru")
"Tatăl nostrum care eşti in ceruri, sfinţească-se numele Tău, Vie imparaţia ta, Facă- se voia Ta, precum in cer a඿a şi pe pămant. Painea noastra cea de toate zilele, dă-ne o noua astazi, şi ne iartă nouă greşalele noastre, precum şi noi iertam greşiţilor noştri. Şi nu ne duce pe noi in ispita, ci ne ispaşeşte pe noi ce cel rău. Ca a Ta este imparaţia, şi puterea şi Slava, a Tatălui, şi-a Fiului, şi-a Sfantului Duh. Acum şi pururea, şi in vecii vecilor Amin."
"Bucura-te Marie, cea plina de har, Domnul este cu Tine, binecuvantată esti Tu intre femei, şi binecuvantat este Rodul Trupului Tău, Isus. Sfantă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi pacatoşii, acum şi in ceasul morţii noastre, Amin.
Slavă Tatălui, şi Fiului, şi Sfantului Duh, şi acum şi pururea şi in vecii vecilor Amin. "
/
Apoi de 3 ori : " Sfanta Marta te rog ajută-mă..(Spui dorinţa) "
Sfanta Marta roagă-te pentru mine şi familia mea. Amin.